Mobacken Samfällighetsförening
  
 
 »   Nyheter
 »   Kalender
 »   Forum
 »   Bygdens historia
 »   Styrelse och fogdar
 »   Bildarkiv
 »   Reserv 2
 »   Stadgar
 »   Karta
 »   Länkar
 »   Besöksfrekvens
 »   Om webbplatsen
 »   Startsidan

 »   Logga in
 »   Admin
  

              
 

Välkommen till vår hemsida!


På vår hemsida finns matnyttig information att hämta. Här hittar du nyheter som rör Mobacken, du får veta vad som händer vid bryggorna, vid poolen och i Väddöbygden i övrigt. I vår kalender kan du hålla koll på viktiga datum som exempelvis årsmöte och städdagar.

Dessutom kommer vi att rapportera om beslut från de myndigheter som berör oss och som kan påverka verksamheten i vår samfällighet. Hemsidan kommer att vara aktuell och uppdateras löpande- alltså när det händer något av vikt.

Men en hemsida blir sällan bättre än dess besökare. Här kan du aktivt delta. Gå bara in under fliken FORUM och tala fritt ur hjärtat.
Kom med både ris som ros. Berätta vad du tycker är bra och vad som är mindre bra på vårt område. Synpunkter och tips på vad som kan bli bättre välkomnas alltid. Och för den som vill och kan hjälpa till med något finns det alltid en plats.

Om det passar dig bättre kan du lämna dina kloka förslag i brevlådan Svartmyrvägen 6. Då blir vår webb-master Tanja Sjödin glad. Självklart kan du i stället skicka ett e-mail till webb@mobacken.se


Men du kan också använda vårt FORUM som Facebook eller Twitter. Berätta om du upplevt något trevligt eller spännande. Och har du hört en kul historia så dela med dig av den. Då blir vår hemsida mer levande och det blir roligt att titta in lite oftare.
 

SOM SAGT!

VÄLKOMMEN TILL MOBACKENS HEMSIDA OCH KÄNN DIG SOM HEMMA!

     Oktober 2020
V Mån Tis Ons Tor Fre Lör Sön
40   1234
41567891011
421213141618
4319202122232425
44262728293031

 Nyheter

  • Nyheter och info
Den öppna information...
(2020-09-12)


Webbplatsen baserad på: FSY PLUS 2.1
© Wikinggruppen